2017-12-04 07:00:12• hírek • Blikk.hu

Gesztesi Károly megdöbbentő vallomása - Ezért veszítette el valójában Liptai Claudiát

Korábban sem volt titok, hogy Gesztesi Károly az elmúlt években gyakran nézett a pohár fenekére.

Az azonban inkább csak sejthető volt, hogy a színművész házassága is emiatt ment tönkre Liptai Claudiaval, mert Gesztesi erről korábban nemigen beszélt – így maradtak a pletykák a színész hűtlenségéről és az állítólagos alkoholproblémákról. A VIASAT3 Lakástalkshow (hétfő, 22 óra) című műsorában azonban ezzel kapcsolatban is megnyílt Lovász Lászlónak.
 

– Nekem volt egy köztudott, nagy mélyrepülésem. Napi két üveg rozét ittam meg, ennek pedig következményei voltak. A Liptaival való házasságomban, amit csak lehetett, azt elrontottam. Az itallal tönkretettem a házasságomat – magyarázta Gesztesi, aki kilenc évig élt Liptaival, kapcsolatukból egy kislány született, Panka (12). – Ezt sose beszéltük ki, de talán már nem is kell...


A színész elárulta, a nehéz időkben is hálás volt feleségének, aki mindent megtett érte, hogy talpra állítsa.


– Anno ő a maga módján mindent megtett, de én nem tudtam belőle kijönni, egyáltalan nem rajta múlt – vallotta be Gesztesi, aki azt is megsúgta, közös lányukkal laza a kapcsolata. – Már nagy a lányunk, nem igényli a helyzet, hogy napi kapcsolatban legyünk, ezért viszonylag ritkán beszélünk. De Liptai bármit tehet, én ott leszek és segítek.
 

A színész állítja, ma már képes ellenállni az alkohol csábításának, de korábban valósággal menekült az italhoz.
 

– Megjártam a poklok poklát. A történetem példaértékű, minden ízében. Két válás és három gyerek után, egy nem tudatosan felépített karrier csúcsán, emberileg, anyagilag, szakmai­lag az egész tetején, az egyik napról a másikra jött egy olyan érzés, hogy akkor most mi van? Ötvenéves vagyok, ismer az ország, boldogan élek, minden jó, de ennyi az élet – emlékezett a színész, aki próbálta magába fojtani a problémáit.
 

Úgy érezte, nem találja az élet értelmét. Első felesége nyitotta fel a szemét, hogy óriási bajban van, ám így sem tudott lemondani az esti borozásról.
 

– Napi két üveg rozét ittam meg – mesélte. – Nem tudtam megoldást arra, amiben vagyok, ezért az alkoholhoz menekültem. Bár tartottam böjtöket, sportoltam, azt hittem, lesz kiút, de nem volt. Viszont az első pohár után ellazultam, bezárkóztam magamba.
 

Megszegte a fogadalmát
 

Tavaly nyáron a színész azt nyilatkozta, 500 napig egyetlen korty alkoholt sem iszik, novemberre azonban megszegte a fogadalmát – sőt, ittasan ült a volán mögé. Akkor így nyilatkozott lapunknak.
 

– 93 napig nem ittam, aztán hibáztam. Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem lett baja – mondta Gesztesi.


További bulvárhírekért keresd el a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: