2019-12-05 15:54:27• hírek • Fizetett tartalom

Gesztesi Károly és Száraz Dénes egy fergeteges bohózatban tér vissza Szatmárnémetibe

A Bánfalvy Stúdió társulata hamarosan ismét egy fergeteges bohózattal érkezik Szatmárnémetibe, melyet a műfaj koronázatlan királyának, Ray Cooney-nak köszönhetünk. Noha Cooney neve is kétségtelenül egyet jelent a felhőtlen szórakozással, a garantált jókedvről egy kiváló színészgárda is gondoskodik, melynek tagjai között a közönségkedvenc Gesztesi Károlyt és Száraz Dénest is köszönhethetjük.

"Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett… Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között."Ha ez az első hallásra is lehengerlő történet nem ragadott volna kellőképp magával, akkor mutatjuk a szereposztást is. Olyan kiváló színészek lépnek színpadra a Horváth Csaba rendezte előadásban, mint a közönségkedvenc Száraz Dénes, Gesztesi Károly és Bugár Anna.


A bohózatot a Szakszervezetek Művelődési Házában, december 8-án, 18 órától mutatják be. Jegyek az Északi Színház jegypénztárában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra között. További információk: 0261 712 106. Biztosítsd helyed mielőbb, hiszen már csak alig pár hely maradt szabadon!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: