2016-08-08 08:22:25• hírek • Blikk.hu

Gesztesi: "Ingyen dolgoztam a hibám után"

Meglepő döntés! Múlt héten még azt a tájékoztatást kapta a Blikk Horváth Csabától, a Bánfalvy Stúdió producerétől, hogy Gesztesi Károly, aki miatt több előadás is elmaradt tavaly, továbbra is az alkalmazásukban áll, és az egri Agria Játékok jegypénztára is visszaigazolta, hogy augusztus 10-én ő is ott lesz a Grease musical társulatában. A népszerű színművész azonban, aki eleinte nem akart nyilatkozni, mindezt cáfolta.

- Egerben ne várjanak, ezt a nézőknek tudni kell. Az Estére szabad a kecó című komédiában még kétszer játszom, ennyivel tartozom a Bánfalvy Stúdiónak, de én ezzel a társulattal soha többet semmit sem akarok csinálni. Találkozásunk véget ért, csak még búcsúzkodunk - magyarázta Gesztesi.

A színművész el akarja kerülni, hogy az egri nézők azt gondolják, ő a hibás, amiért nem jelenik meg az előadáson.

- Igen, egyszer okoztam kellemetlenséget, de 40 év színpad után egyszer megbotolhat az ember, ezért jó néhány előadáson ingyen játszottam hogy kompenzáljam a hibám - ismerte el Gesztesi, aki decemberben nem jelent meg az Estére szabad a kecó győri előadásán. - Négy hónapja megint jól vagyok, és már a szakmai tervek is körvonalazódnak. Két komoly fővárosi felkérésem van a jövő színházi évadra, de az is lehet, hogy Tel-Avivban, az ottani Nemzeti Színházban térek vissza a színpadra. Filmes tervet is dédelgetek, márciusig teljesen be vagyok táblázva.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: