2016-09-12 22:52:18• hírek • Blikk.hu

Gesztesi: 500 napig nem iszom!

Gesztesi Károly fogadalmat tett: 500 napig nem fogyaszt alkoholt és ehhez az elhatározásához már fél éve tartja magát. A színésszel a Blikk munkatársa egy partin találkozott, ám a kezében nem valami rozét, hanem málnaszörpöt tartott. Komoly vallomásra szánta el magát.

- A haverokkal még most is lejárok a Duna-partra, ahol régen nagyokat fröccsöztem. Most a limonádé különböző változatait iszom. Amikor a szokásos helyemen először limonádét kértem, néztek nagyon, kérdezték, hogy beteg va­gyok-e. Nem erőltették rám az italt, és azóta is tiszteletben tartják az új szokásomat - magyarázta Gesztesi, akinek alkoholfogyasztási szokásairól sokat cikkezett a sajtó.

- Nemrég egy éttermi fotózáson egy libatálat kellett megennem, amihez kitettek egy pohár rozét, a kép kedvéért. Nem bírtam beleenni a libába, amikor megéreztem az alkohol illatát. Kértem, hogy vigyék el, és öntsenek a helyére málnaszörpöt, ami rozénak néz ki. Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta kimondtam, hogy nem iszom 500 napig, megérzem 8 méterről, ki mit iszik.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: