2016-06-14 16:56:26• hírek • Kocsis Zoltán

A WBA így készül az magyar-osztrákra

A jelek szerint nem feledkezett meg korábbi húzóemberéről és közönség-kedvencéről a West Bromwich Albion: az angol élvonalbeli klub igen lényegre törő videóval emlékezik Gera Zoltánról a Magyarország - Ausztria Európa-bajnoki mérkőzés előtt.

A magyar válogatott már 37 éves ikonikus alakja 2004 és 2008, valamint 2011 és 2014 között szerepelt a birminghami csapatban. A WBA 2,4 millió eurót fizetett érte a Ferencvárosnak, majd a Fulhamnél tett (szintén emlékezetes) kitérőt követően Gera ugyanide tért vissza - mígnem haza nem tért a Ferencvárosba.

Gera Zoli ezidáig az utolsó magyar labdarúgó, aki komoly nyomot hagyott Európa valamelyik komoly bajnokságában. Az angol élvonalban ugyanis 172-szer lépett pályára és 17 gólt szerzett, a második vonalban pedig 83 mérkőzésen 13-szor volt eredményes. A Fulhamet az Európa Liga döntőjébe vezette góljaival (többek között a Juventuson is átgázolva), a WBA-ban pedig minden sorozatot figyelembe véve 188 meccsen 28-szor volt eredményes.

Korábbi klubja pedig nem felejtette el Gerát, az Ausztria elleni meccs előtt góljaiból összeállított csokorral köszönti és kíván sok sikert a remek játékosnak.

Mi mást mondhatnánk: reméljük Zolit megihleti a videó!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: