2008-04-21 15:21:07• hírek • Szatmar.ro

Állásbörzét hirdet az Autonet

 Az Autonet Kft. az idei évben körülbelül 100 új munkatárs felvételét tervezi.

 

 

Az Autonet Import Kft. fennállása óta első alkalommal hirdet állásbörzét. Az idei évben körülbelül 100 új alkalmazott beiktatását tervezik. - tájékoztatott Lieb Mihály, az Autonet Kft. általános igazgatója, a hétfőn megtartott sajtótájékoztatón.

Az Autonet Import Kft. 1996 óta működik, akkor három munkatárssal indultak, napjainkban 19 értékesítési ponton , illetve a Szatmárnémeti székhelyen közel 600 alkalmazottal dolgoznak. Munkatársaik révén egy fiatalos, dinamikus, felkészült csapatot alkotnak, akiknek adott a karrierépítési lehetőség is. Aki szívesen csatlakozna az ott dolgozók csapatához, az április 25-én pénteken 14 órától a Szatmárnémeti székhelyen tájékozódhat a meghirdetett állásokról, amelyek valamennyi részleget érintenek. Beszerzés, értékesítés, marketing, informatika, logisztika, raktár, ügyfélszolgálat, technikai részlegre mind-mind keresnek rátermett munkatársakat.

A péntekre kiírt állásbörze azoknak a fiataloknak is kedvező időpontban zajlik, akik máshol folytatnak tanulmányokat így hétköznap nem tartózkodnak a városban, valamint nagypéntek lévén azokat a így azokat is elérhetik, akik bár rendelkeznek állással de a változtatást tervezik.

P.A. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: