2012-06-29 14:19:16• hírek • Szatmár.ro

Gázrobbanás: öngyilkos akart lenni a férfi

Egy családi veszekedést követően öngyilkos akart lenni egy férfi a 17-es számú lakótelepen - felrobbantotta a lakást.

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka gázrobbanás történt szatmárnémetiben, a Dima utca UD 5-ös jelzésű tömbházának 14-es számú lakásában. Kevéssel éjszaka két óra előtt történt a robbanás, a tűzoltók pedig 2 óra 4 perckor értek a helyszínre, hogy eloltsák a tüzet, mely a lakás konyhájában pusztított.

A tűzoltók vizsgálatai alapján a robbanást a lakás tulajdonosa idézte elő. Egy családi vitát követően, némileg ittas állapotban úgy döntött, hogy véget vet életének. B. Ferenc eltávolította a lakás saját hőközpontjához vezető gázcsövet, így szabadon szivárgott a földgáz, felgyűlve a helyiségben. A férfi aztán nyílt lángot gyújtott, minek következtében robbanás történt.

A robbanás akkora volt, hogy a mintegy két utcányira lakók is hallották. "Arra ébredtem, hogy valami hatalmasat durrant. Természetesen nem tudtam hogy mi az és visszafeküdtem. A tűzoltók érkezését már nem hallottam", nyilatkozta a Szatmár.ro-nak az eset egyik fültanúja.

A helyszínre érkező tűzoltók azonnal elzárták a gázt és eloltották a tüzet, amely tönkretette a konyha bútorzatát és komoly sérüléseket okozott a férfinak. A 48 éves B. Ferenc testének több mint felét első és másodfokú égési sérülések borították. Természetesen azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok az intenzív-osztályon küzdenek élete megmentéséért.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: