2016-10-20 10:04:27• hírek • Szatmár.ro

Gázrobbanás történt a Mátyás király utcában - egy 81 éves nő megsérült

A Mátyás király (Liviu Rebreanu) utcában a temetővel szemben található egyik házat rázta meg robbanás csütörtök reggel 8 óra után pár perccel. A házban egy idős nő él, ő égési sérülésekkel, de megúszta a balesetet. A közelben található otthonok ablakai betörtek, a környéken élők előbb azt hitték, földrengés történt.

Robbanás rázta meg csütörtök reggel a Mátyás király utca talán legcsendesebb részét. Kevéssel 8 óra után a házban élő idős nő megpróbált begyújtani a gázzal fűtött kályhába, amikor váratlan esemény történt. Valószínűleg szivárgott a gáz, emiatt pedig robbanás követte az első szikrát... Az eset a családi ház földszintjén történt, erről tanúskodik az ablakon látható fa redőny is, amely darabokra tört.

A helyszínre érkező tűzoltóknak igazából nem akadt túl sok dolguk, hiszen lángok nem maradtak a robbanás után, a ház 81 éves lakója pedig kábán ugyan, de saját lábán ment ki a SMURD rohammentőhöz. A mentősök első és másodfokú égési sérüléseket azonosítottak a nő testén, elsősorban az arcán és a mellkasán, emiatt pedig a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba vitték ellátásra.

A helyszínre érkeztek az E-on szakemberei is, akik átvizsgálták a vezetékeket, az ellenőrzés eredménye egyelőre nem ismert.

A robbanás ereje a környező lakóépületeknek az ablakait is betörte, megrepesztette. A közvetlen szomszéd udvarától elválasztó kerítés gyakorlatilag kidőlt. Akik még otthon tartózkodtak, érthetően nagyon megijedtek a robajtól, volt aki előbb azt hitte, hogy födrengés sújtotta Szatmárnémetit.

Gázrobbanás a Liviu Rebreanu utcában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: