2017-07-26 15:21:11• hírek • Kocsis Zoltán

Gazdátlan gépkocsik ellen indít hadjáratot a polgármesteri hivatal

Kevés a parkoló, zsúfoltak Szatmárnémeti útjai, utcái – mindennapi panaszok ezek, amiket autósok fogalmaznak meg. Teljes joggal, tegyük hozzá. Túlzás lenne azt állítani, hogy minden gondot megoldana a gazdátlan gépkocsik elszállítása, ám kétségtelen, hogy egy apró lépés ez is. A polgármesteri hivatal most a lakosok segítségét kéri az ügyben.

A Helyi Rendőrség és a Közterület-fenntartó szolgálat felmérését követően Kereskényi Gábor július 24-én újabb hat gépjármű elszállítására adott ki utasítást. Tudnunk kell, hogy az illetékesek előbb felszólítják az autók tulajdonosait és csak azok jutnak az elszállítás sorsára, amelyekért nem jelentkezett senki.

“A gazdátlan vagy elhagyott gépkocsik elszállítása az eddigi rohamléptekben folytatódik mindaddig, amíg meg nem szabadítottuk a közterületet az összes roncstól. Civilizált utcaképet szeretnénk teremteni mindenütt és felszabadítani a nem az előírásoknak megfelelően elfoglalt közterületet”- fogalmazott Kereskényi Gábor.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal éppen ezért arra kér minden szatmárnémeti lakost: aki ilyen gazdátlan, elhagyott járműről tud, az közölje azok pontos helyét a Helyi Rendőrséggel, hogy az megtehesse a szükséges lépéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: