2010-09-18 09:36:40• hírek • Szatmár.ro

Gazdasági válság ellen vacsora-akció!

A Chilly Csárda Étterem legújabb akciója!

Aki már járt a Chilly Csárda Étteremben az tudja: nagyon megéri betérni hozzájuk, hiszen a finom, ízletes ételek mellett folyamatosan újabbnál újabb akciókkal várják az éhes vendégeket. Nagy siker az ebéd-akció, melynek keretein belül a 12-15 óra között betérő vendégek 16 lej elllenében annyit ehetnek, amennyi beléjük fér a háromféle levesből, főételből, köretből.

A Chilly Csárda Étterem most azokra is gondol, akik ebédidőben nem tudnak elszabadulni a munkából, vacsorázni pedig általában azért nem mennek étterembe, mert a gazdasági válság közepette a magas áraktól tartanak. Az étterem most lehetőséget ad arra, hogy a válságban se kelljen lemondani az elegáns vacsorákról - sőt, még egy nagyobb társaságot is meghívhatunk.

Aki vacsorázni tér be barátaival a Chilly Csárda Étterembe, azok biztosan azt mndják majd: ide tényleg érdemes gyakran betérni. Amennyiben egy négyfős társaság érkezik vacsorázni az étterembe, a számlán csak két kifizetésre váró ételt talál, hatfős vacsora után csak három ételt kell kifizetni, a sor pedig ugyanígy folytatódik tovább!

Jó étvágyat mindenkinek!


Csirkemell vadász - nagyon finom, de a szemnek is hihetetlenül kívánatos falat
A Chilly Csárda Étterem egyik ajánlata:  Csirkemell vadász - nagyon finom, de a szemnek is hihetetlenül kívánatos falat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: