2011-05-19 13:03:12• hírek • (x)

Gyermeknap és akciók az M3 Outletben

A kilométerek nem akadályai a vásárlásnak - ez az egyik jelmondata azM3 Outletnek, amit most akár módosíthatunk is: a felhőtlen szórakozást sem akadályozhatja a távolság, különösen, ha vásárlással is összeköthetjük. A Gyermeknapi, s az ezzel összekötött harmadik születésnapi rendezvényen a mutatványosok és rengeteg szórakozási lehetőség mellett ott lesz Takács Nikolas, Wolf Kati, SP, Fluor és Pataky Attila is.

Minden gyermek életében fontos szerepet tölt be a május vége, hiszen ilyenkor többnyire minden róluk szól. Pontosan ezt szerette volna éreztetni az M3 Outlet is, amikor megalkotta azt a két napos programsorozatot, amellyel sikeresen kivívta magának a 'Kelet-Magyarország legnagyobb gyereknapja' címet. Május 28-29-én, Polgáron, mindenki - kortól függetlenül - garantáltan megtalálja majd a kedvére valót. A tavalyi nagy sikerű rendezvény után ugyanis idén egy még tartalmasabb, még színesebb két nappal készülnek a szervezők.

A Polgáron található M3 Outlet gyorsan ismertté vált, hiszen a bevásárlóudvar bérlői a legnagyobb világmárkákat kínálják hihetetlenül kedvező árakon. Most azonban nem csak a hihetetlen akciók és minőségi termékek miatt érdemes ellátogatni hozzájuk. Május 28 és 29-én fantasztikus Gyermeknapi rendezvényekkel várnak mindenkit. A jó hangulatról lufihajtó bohócok, hennafestők, arcfestők, gólyalábasok, mutatványosok, zsonglőrök és pantomimesek gondoskodnak.

De ez még semmi: tíz ingyenesen használható ugrálóvár várja a gyerkőcöket, lesz solymászbemutató, pónilovaglás, játéksarok - egyszóval minden, amiről egy gyermek álmodhat.

Május 28-án lesz hip-hop táncbemutató, Szeredás Bábjáték és az Alma zenekar is koncertezni fog. Aztán Május 29-én jön a nagy durranás: olyan sztárok fognak fellépni az M3 Outletben, mint Wolf Kati, Takács Nikolas, SP, Fluor és Pataky Attila.

A bulizás és a szórakozás mellett persze most is lehetőség lesz a ruhatárak megújítására, hiszen a világmárkákat forgalmazó boltok hosszabbított nyitva tartással, magyarországi idő szerint 10 és 21 óra között tartanak nyitva. A gyereknapi akció keretein belül továbbá a gyermekruházatokat akár 70 százalékos árleszállítással lehet megvásárolni.


Gyermeknap és születésnap az M3 Outletben
Gyermeknap és születésnap az M3 Outletben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: