2013-03-29 09:32:45• hírek • Szatmár.ro

Gazdára találtak a kreatív ajándékcsomagok

Március 28-án véget ért a Creative Hobby Shop és a Szatmár.ro közös húsvéti nyereményjátéka, így kiderült ki lett a három ajándékcsomag tulajdonosa.

Legutóbbi nyereményjátékunkon a jelentkezők csupán kézügyességüket kellett bizonyítsák. A játékban részt venni kívánok három tárgyat kellett elkészítsenek a Creative Hobby Shopban vásárolt termékek felhasználásával, a tárgyakról készült három fotót pedig a jatek@szatmar.ro e-mailcímre kellett elküldjék március 20-ig.

Ezzel le is zárult a játék első fele, március 21-től pedig a Creative Hobby Shop Facebook oldalán elkezdődött a lájkvadászat, amely március 28-án csütörtök este 20 órakor zárult. Az első három legtöbb lájkot szerző fotóalbumok tulajdonosai jutalma a hobbibolt által felajánlott értékes ajándékcsomagok.

479 lájkkal Pajzos Enikő nyerte el a játék fődíját, a 100 lej értékű ajándékcsomagot, 347 lájkkal Bándi Szidónia lett a 75 lej értékű csomag tulajdonosa, 190 lájkkal pedig Éles Krisztina veheti át az 50 lej értékű ajándékcsomagot.

A nyereményeket március 30-ig, szombat délután 14 óráig lehet átvenni a Creative Hobby Shopban (Stefan cel Mare 2. szám). A szerencséseket Facebookon is értesítjük.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Pajzos Enikő alkotásai 479 lájkot kaptak, így őt illeti a főnyeremény

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: