2018-03-02 05:18:51• hírek • Bede Emőke

Gazdára talált a Satu Mare Shopping Plaza harmadik autója is

Csütörtök este dugig telt a Satu Mare Shopping Plaza negyedik emelete, ugyanis elérkezett a várva várt sorsolás, melynek során kiderült, ki viheti haza a Dacia Dustert.

A műsor délután hatkor rajtolt el. Az ünnepélyes díjátadót a Passion Moms, a Piticii Pasionați, a Passion Kids és a  Passion For Salsa felnőtt táncosai nyitották meg, a vendégek átmozgatásáról pedig Brigi gondoskodott, aki a legpörgősebb Zumba gyarkolatokkal készült a közönségnek. A legkisebbeket Ella Bella szórakoztatta, aki mókás énekekkel és játékokkal varázsolta el a megannyi gyerkőcöt.
 

Ahogy egyre közeledett a Dacia Duster kisorsolásának ideje, tapintani lehetett az izgalmat, ám még mindig nem érkezett el az igazság pillanata. Ugyanis először azok az ajándékutalványok leltek gazdára, melyeket a plázában található neves divatmárkák üzletei ajánlottak fel. Amint az apró kezecskék kihúzták a 10 szerencsést, már csak az est fénypontja maradt hátra.
 

A hatalmas szelvénykupacból egy kislányka húzta ki a szelvényt, mely a rajta szereplő személy számára az idei év talán legboldogabb hírét jelentette. A Dacia Duster szerencsés tulajdonosa egy batarcsi hölgy lett, akit telefonon értesítettek a nyereményéről. Mivel a 100 lej értékű kasszablokkot is megőrizte, így már biztos, hogy az autó hamarosan Észak felé veszi az irányt.
 

Nem te vagy a szerencsés nyertes? Ne add fel, ugyanis március 2-től már a negyedik autóhoz tartozó urnát is felavatják, így nincs más dolgod, mint 100 lej értékben vásárolni a Satu Mare Shopping Plaza üzleteiben, majd helyesen kitölteni adataiddal a szelvényt. Dobd be az üvegdobozba, és ha neked kedvez Fortuna, akkor legközelebb akár te is négykeréken gurulhatsz haza.





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: