2010-12-17 10:59:29• hírek • Szatmar.ro

Gazdára lelt a két Kárpátia-jegy

A csengeri Városi Sportcsarnok közreműködésével a szatmar.ro hírportál szerkesztősége a hét elején nyereményjátékot hirdetett, amellyel két kedves olvasónk egy-egy két személyes belépőt nyerhetett Magyarország vezető nemzeti rockegyüttesének, a Kárpátiának a pénteki, csengeri koncertjére.

A hét elején azt kérdeztük olvasóinktól, hogy mi volt a banda 2003-ban megjelenő debütáló albumának a címe. Olvasóink között sokan akadtak olyanok, akik tudták, hogy a Kárpátia a „Hol vagytok, székelyek?" című albummal jelent meg a magyar könnyűzenei piacon.

A rengeteg beküldő közül végül Váradi Gergő és Mátyás Ádám kezét ragadta meg Fortuna, így ők nyerték meg a két személyre szóló belépőket.

A boldog nyerteseknek természetesen gratulálunk és jó szórakozást kívánunk nekik, jegyeiket szerkesztőségünk címén, a Hasdeu utca 4 szám alatt vehetik fel délután öt óráig. A többi kedves olvasónknak köszönjük, hogy velünk játszottak és reméljük, a továbbiakban melléjük áll majd a szerencse.

A Kárpátia, amint arról korábban beszámoltunk, december 17.-én, pénteken kelet-európai idő szerint 22 órai kezdettel a Csengeri Sportcsarnokban koncertezik, a belépő ára 2300 forint.


December 17.-én Csengerben lép fel a Kárpátia zenekar
December 17.-én Csengerben lép fel a Kárpátia zenekar


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: