2013-06-19 14:25:37• hírek • Szatmár.ro

Gazdára lelt a harmadik hosszú hétvége is

Három hét alatt három hosszú hétvégét sorsoltunk ki a Sárkány Fürdővel közös nyereményjátékunkon.

Minden fűrdőzni vágyó igényeit kielégíti a nyírbátori Sárkány fürdő: kinti medencékben pancsolhatnak, csúszdázhatnak a fiatalok, vagy rossz idő esetén a belső medencék valamelyikében múlathatjuk az időt.

A gyógyulni vágyók a gyógyvíz hatásai mellett további gyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint a víz alatti gyógytorna, a gyógymasszázs vagy a fizioterápia, hogy csak a népszerűbbeket említsük. És nem is beszéltünk a számos szaunáról, amelyek különleges élményt nyújtanak minden korosztálynak.

Három szerencse-szerdán vagyunk túl: az elsőn Gáspár Tamásnak, a második szerdai sorsoláson Simon Gábornak kedvezett a szerencse, ma pedig megtartottuk az utolsó sorsolást is, amelyen a Sárkány fürdő által felajánlott nyeremény talál gazdára. A szerencse most Veres Róbertnek kedvezett, ő nyerte meg a kétszemélyes hosszú hétvégét a Sárkány Fürdőben.

A nyertes két éjszakát és három nappalt tölthetnek el a Sárkány Kempingben, apartmanos elhelyezéssel és fürdő-belépővel a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: