2013-09-19 01:56:38• hírek • Szatmar.ro

Kitették az Olimpia keretéből Gavrilescut

Az idei szezon legkomolyabb erőpróbája előtt áll az Olimpia, hisz szombaton a feljutásra leginkább esélyesnek tartott Marosvásárhely látogat Szatmárnémetibe. A sárga-kékek azonban nem a legideálisabb hangulatban készülnek a meccsre, a port pedig ezúttal is Dan Gavrilescu kavarta meg. Azonban utoljára, döntöttek a csapattársak és a szakmai stáb.

Csík Tibor vezetőedző azt nem kívánta elárulni, mit követett el (ismét) a középpályás, azt viszont elmondta, hogy a csapat és a szakmai stáb titkos szavazáson fölényes döntést hozott arról, hogy kizárják a keretből.

Mint emlékezhetünk rá, Gavrilescu több balhét is okozott az elmúlt években. Hol a csapat egyik junior korú játékosát pofozta fel egy edzőtáborban, hol pedig a magyarokat gyalázta a világhálón. „A mostani ügy nem volt olyan súlyos, de megint problémák akadtak a viselkedésével, és a klub vezetősége egy megbeszélés során kikérte a szakvezetés és a játékosok véleményét is ezzel kapcsolatban. A titkos szavazás nyomán fölényesen eldőlt, hogy Gavrilescu ne legyen tagja a keretnek. A döntés még nem végleges, most már a vezetőség dolga, hogy hivatalossá is tegye a dolgot, mi a véleményünket kinyilvánítottuk", jelentette ki az üggyel kapcsolatban Csík Tibor vezetőedző.

Ami a szombat 11.00 órakor kezdődő meccset illeti, a vendégek az első két fordulóban négy pontot szereztek: hazai pályán 1-0 arányban legyőzték a Resicabányán, majd Aradon 1-1-es döntetlent értek el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: