2013-09-24 19:01:46• hírek • Szatmar.ro

Gavrilescu újabb esélyt kapott

Váratlan fordulat történt kedden a Gavrilescu-ügyben az Olimpiánál: miután a vezetőség újabb döntés elé állította a játékostársakat, azok adtak még egy esélyt a balhés középpályásnak.

Amint arról az elmúlt hét végén beszámoltunk, a csütörtöki nap folyamán az Olimpia labdarúgócsapatának játékosai, a sok balhét megelégelve, titkos szavazáson úgy döntöttek: a jövőben nem hajlandóak megosztani az öltözőt Dan Gavrilescuval, a szakmai stáb pedig elfogadta a határozatot. Ennek megfelelően a középpályás nem volt tagja a szombaton a Marosvásárhelyt legyőző keretnek - Csík Tibor vezetőedző szavai azonban mintha előrevetítették volna a keddi eseményeket. Az egykori kitűnő védő ugyanis azt mondta, Gavrilescu sorsáról hétfőn dönt a vezetőség.

A grémium, miután meghallgatta Gavrilescut, úgy döntött: kedden a csapattársak mondják ki az utolsó szót. A keddi edzés után aztán előbb a szakmai stáb, majd a csapat többi tagja beszélt Gavrilescuval, majd úgy döntöttek: adnak neki még egy esélyt. A következő hetekben azonban a második számú csapattal kell edzenie.

„A lényeg, hogy a keretbe visszafogadtuk Gavrilescut. Egyelőre meghatározatlan ideig a második csapattal készül. Most a többség úgy vélte, hogy adjunk egy utolsó esélyt neki, ez egyfajta próbaidőszak lesz számára. Hogy meddig tart nem tudjuk, a viselkedése függvényében dől el a további sorsa, jelentette ki Csík. Gavrilescu is megbeszélte a dolgokat azokkal, akiket megbántott, sértegetett, bocsánatot is kért mindenkitől, és belátta, hogy hibázott. A többség ezért az utolsó esély mellett döntött, és megpróbálnak majd emberileg is segíteni neki, hogy megváltozzon", tette hozzá a mester.

Gavrilescu büntetése hasonlít arra, amikor másfél évvel ezelőtt a téli edzőtáborban megütötte az egyik junior játékost - akkor is a második csapathoz száműzték. Ám idővel visszakerült az első kerethez. Ugyanúgy megúszta egy évvel később, amikor a Facebook-on magyarokat sértegető szövegeket osztott meg. A „nagy túlélővel" kapcsolatban egyelőre csak az tűnik biztosnak, nem utazik el a kerettel Aradra, a szombat délután 19.00 órakor kezdődő bajnokira.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: