2012-03-06 09:00:21• hírek • Szatmar.ro

Balhé az Olimpiánál: összeverekedett két játékos

Csík Tibor
Csík Tibor

A bajnokság nyitányának folyamatos halasztása miatt hosszúra nyúló edzőtáborozások a jelek szerint megviselték az Olimpia játékosainak idegeit: a nagyszalontai edzőtáborban két játékos összeverekedett.

A balhé ebéd közben tört ki, amikor Dan Gavrilescu cukkolni kezdte a mindössze 16 éves Ritli Rault. Az egykori legendás kapus, Ritli Zoltán fia nem maradt adós, erre a 25 éves középpályás előbb felpofozta, majd ököllel is megütötte junior korú csapattársát. A fiatal játékosnak eltörött az orra, kedden műtik, miközben édesapja szintén kedden készül feljelentést tenni Gavrilescu ellen.

Utóbbi pályafutása során nem ez az első hasonló eset, korábban a Szilágysomlyó keretéből is hasonló okok miatt zárták ki.

Kovács Máté, az Olimpia alelnöke  sajnálatosnak tartja az eseményt és azt is, hogy ez nem maradt a csapat berkein belül. „A héten kivizsgáljuk a dolgot és rendet teszünk", tette hozzá.

„Ez az esemény eltereli a figyelmet arról, hogy összességében remek munka folyt a télen a csapatnál, aminek remélem a tavasszal meg is lesz az eredménye - mondta a Szatmár.ro hírportálnak Csík Tibor vezetőedző. Sajnálatos, hogy ilyen dolgok történtek, de hát ez nagyobb csapatoknál is elő szokott fordulni. A héten a csapat vezetőivel eldöntjük, hogy mi is a teendő", tette hozzá.

Az Olimpia kedden barátságos mérkőzést vív Érmihályfalván, a harmadik osztályú bajnokság küzdelemsorozata pedig március 19-én veszi kezdetét. Az sárga-kékek a Marosvásárhely II otthonában lépnek pályára - hogy Gavrilescuval vagy nélküle, az a napokban eldől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: