2010-03-04 15:26:37• hírek • Szatmár.ro

GastroPan kiállítás

Több mint 50 hazai és nemzetközi cég állítja ki a termékeit, alapanyagait, gépeit, berendezéseit és technológiáit. Szakács és cukrász olimpiai bajnokok bemutatóival fűszerezve, a szakterületek trendjeit meghatározó világszövetségek vezetőinek jelenlétében a GastroPan kiállításon.

A Brutarul-Cofetarul és a Gastromedia szaklapok szervezésében kerül megrendezésre március 26-28-án a GastroPan szakkiállítás, melynek színhelye a marosvásárhelyi Hotel President Kiállítási Központja lesz. A rendezvény a pék, cukrász, molnár és a vendéglátóipar nemzetközi seregszemléje. A kiállítás keretein belül többek között a szakterületek technikai és technológiai piacának legújabb kínálata kerül bemutatásra.

Gyakorlati bemutatók sokasága színesíti majd a palettát, itt az élelmiszeriparban a gyakorlatban láthatják és tanulhatják meg a legújabb trendeket és szakmai fogásokat. A gyakorlati bemutatókat a következő hazai és nemzetközileg ismert szakemberek tartják:

* Varga Károly 14 szeres Olimpiai Bajnok szakács, aki a "zöldség és gyümölcs szobrászat" világszerte elismert szaktekintélye.
*Erdős Hanna Olimpiai Bajnok cukrász, aki csodálatos kompozícióival mindenkit elkápráztat.
* Wenczel Maya a karamellszobrászat jeles képviselője, aki a szemünk előtt alkot.
* Tőkés Tibor nemzetközileg ismert pékmester, tésztaszobrász, a tavalyi év slágerének a „válságkenyérnek"az alkotója.
* Lengyel László Levente a cukrász a marcipán kompozíciók mestere.
* Varga Zsuzsa mézeskalács készítő mester.

A kiállítás díszvendégei Pataki János (a Cukrász Világszövetség (UIPCG) elnöke), Ilonka Boldizsár (a Pékek Világszövetségének (UIB) alelnöke), Varga László (a Magyar Pékszövetség elnöke), Dumitru Burtea (az ANBCT elnöke), Aurel Popescu (a ROMPAN elnöke) és Viorel Marin (az ANAMOB elnöke) lesznek.


Kiállítják a pékek legdekoratívabb termékeit
Kiállítják a pékek legdekoratívabb termékeit


A rendezvény ideje alatt megrendezendő programok:

Országos versenyek: tortadíszítő verseny, Marcipántorták-, díszmunkák versenye, kenyér verseny, tészta kompozíciók versenye, zöldség-gyümölcs „szobrász verseny", hidegtálak versenye. Hidegtál bemutató, borbemutató, és a mixerek látványos bemutatója. Az év vállalkozója díjak átadása is a kiállításon történik.

Aki a pék, cukrász és molnár szakmák művelője, avagy a gasztronómia avatott szakértője, dolgozója, annak ott a helye. Akit érdekel, hogy a fenti szakemberek milyen csodálatos dolgokat tudnak készíteni, azokat pedig várja a GastroPan kiállítás, március 26-28-án, Marosvásárhelyen, a Hotel President 3200 néégyzetméteres Kiállítási Központjában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: