2013-07-26 10:14:19• hírek • Blikk.hu

Gáspár Virág veszélyes túlsúlya: 11 évesen 52 kiló

Míg nővére nádszálvékonyra fogyott, Gáspár Virágot sokan bántják, csúfolják a súlya miatt. A kisiskolás lány 50-52 kilót nyom, ami a szülei szerint is sok, de úgy vélik, még nincs itt az ideje a fogyókúrának.

– Nekem is rosszulesik, hogy a kislányomat bántják, pedig ő nem is tehet arról, hogy husis. Amikor csúfolják, és azt mondják róla a sajtóban, hogy dagadt, pityereg. Nem érti, miért teszik. Igaz, van rajta súlyfelesleg, de rám ütött, hajlamosak vagyunk a hízásra – magyarázta a Blikknek Gáspár Győző, aki egyelőre nem zárja be a spájzajtót Virág elől.

– Nagyon szeret enni. Imádja az édességeket és a gyorséttermeket, de azért odafigyelünk, hogy ne járjunk gyakran ezekre a helyekre – tette hozzá Győzike, aki bízik benne, idővel Virág is lefogy, mint a nővére, Evelyn, akiről a Blikk a napokban írta meg, hogy 56 kilósra fogyott Amerikában.

– Virág még kicsi, de pár év múlva biztos, hogy diétára utasítom, mert nem maradhat dagi. 50-52 kiló most, de majd ha elérkezik az életébe a kamaszszerelem, biztos, enni sem fog. Én is belefogytam, amikor megismertem Beát. Szerencsére egészséges, és mozog, úszni jár. Nemrég harmadik lett egy salgótarjáni úszóversenyen, nagyon büszke vagyok rá. És egyre jobban szeretne hasonlítani a nővérére is, aki már több mint tizenkét kilótól szabadult meg. Mindennap órákat beszélnek az interneten, és Virág gyakran mondja, neki Evelyn a példaképe – árulta el Győző, aki egyelőre nyugodtan várja Virág kamaszkorát, pedig a szakember szerint addig sem ülhetnek karba tett kézzel. Dr. Vaszil László gyermekorvos szerint kivizsgálásra lenne szüksége Virágnak.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: