2020-04-25 08:16:26• hírek • Blikk.hu

Gáspár Lacival való barátságáról vallott ByeAlex

ByeAlex korábban egy hónapig nem állt szóba Lacival /Fotó: Isza Ferenc
ByeAlex korábban egy hónapig nem állt szóba Lacival /Fotó: Isza Ferenc

Évek óta tart Gáspár Laci (40) és ByeAlex (35) barátsága, pedig sokszor nem kímélik egymást.


Ha nézeteltérésük van, sosem söprik szőnyeg alá a problémákat. Legutóbb az RTL Klubon futó Made in Karanténban szólalkoztak össze, amikor Alex sérelmezte, hogy Laci nem hallgatja végig a többi zsűritagot. Sőt, a vasárnapi Maradj haza magadnak! előzeteséből úgy tűnik, ismét összekülönböztek, ahogy korábban az X-Faktorban is előfordult, hogy veszekedésig fajult a vitájuk – sőt, egy alkalommal egy hónapig szóba sem álltak egymással a tehetségkutató idején, Laci hiába kereste a békülés lehetőségét.

Laci és Alex (jobbról, Puskás Peti és Dallos Bogi) már az X-Faktorban is összecsapott /Fotó: RTL Klub

– Lacival 2016 nyara óta vagyunk barátok, és szinte azonnal fontos szereplőjévé vált az életemnek. Annak ellenére szeretem őt, hogy jellemző rá, hogy nem hallgatja végig a másikat egy adott témával kapcsolatban, hanem csak arra koncentrál, amit ő akar mondani, és azt minden esetben szereti is érvényesíteni – mondta a Blikknek Alex, aki a friss vitára is kitért. – A forgatás végére fáradt voltam és feszélyezett, hogy nem tudok végigmondani egy mondatot, ezért keltem ki magamból. Egyébként a szóváltás hangosabb és hosszabb volt, mint amit láttak a nézők, de utána kibékültünk.

Az énekes elmondása szerint sok közös vonásuk van Gáspár Lacival, de ezek a hasonlóságok nem a zenéhez köthetőek, abban ugyanis teljesen ellentétes az ízlésük.

Laci az igazságot akarja hallani, akkor is, ha fáj/Fotó: RTL Klub

– Önfejű, egoista, hirtelen haragú emberek vagyunk, és bizonyos helyzetekre túl érzékenyen reagálunk. Én egy pillanat alatt vagyok nagyon jó kedvű vagy nagyon rosszkedvű, és ez Lacira is jellemző. Talán ezért is ért meg annyira, és ezért is osztom meg vele a magánéletemet. A volt kapcsolataimról, a terveimről is sokat beszélünk, és jó tanácsokat ad – árulta el ByeAlex.

Laci szerint az a legfontosabb, hogy a hibáikkal együtt fogadják el egymást, s ha valami rossz a másikban, azt is elmondják.

– Voltak az életemben hamis barátságok, de ez nem az, nem akarom, hogy Alex azt mondja, amit hallani akarok, hanem az igazat, még akkor is, ha fáj. Ez a titka annak, hogy négy éve töretlen a barátságunk, pedig gyakran összeszólalkozunk – ismerte el Gáspár Laci, aki szerint sokat alakított Alex zenei ízlésén az évek alatt. – Jólesik, hogy tisztel és elismer zenészként és emberként egyaránt. Felnéz rám, és sokszor mondja, hogy olyan kapcsolatra vágyik, mint amelyben én élek. Sokat meséltem a múltamról Alexnek, tudja, mi mindenen mentem keresztül, és bátorítom, hogy egyszer ő is megtalálja majd azt a nőt, akivel olyan boldog lesz, mint én Nikivel.

Kabát Péter és kedvese is csatlakoztak a műsorhoz

Kabát Péter és Róka Adrienne is csatlakoznak Lacihoz, ByeAlexhez, Dér Henihez és Szabó Zsófihoz, s megmutatják a nézőknek, hogyan telnek a napjaik a Maradj haza magadnak! című műsorban.

– Szívesen megmutattuk, hogy mi mit csinálunk otthon. Felüdülés volt a forgatás, mert kizökkentett minket a megszokott hétköznapokból. Van egy lakásunk, amit régóta szerettünk volna felújítani, és itt volt az idő. Befogtam Petit, hogy tapétázzon, amit még sosem csinált, de szerintem ez látszik is majd – mesélte Adri.


További bulvárhírekért olvassa a Blikk.hu híreit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: