2016-05-16 10:46:36• hírek • Szatmár.ro

Gáspár Laci koncertjével zárult az idei SZIN

A szomorkás-esős időjárás sem tudott kiszúrni Gáspár Laci legnagyobb rajongóival és a szervezőkkel. A Szatmári Ifjúsági Napok zárórendezvényét, a magyarországi megasztár koncertjét a Music'at Pubban tartották meg. Aki pedig ott volt, az remekül szórakozott, hiszen kiderült: Laci kitűnő zenész, aki nagyon ért a szórakoztatáshoz.

Még az új főtér rendezvénygödrében, a szatmárnémeti Ash Band fellépésével kezdődött az idei, immár 10. alkalommal megszervezett Szatmári Ifjúsági Napok zárórendezvénye. A remek blues-rock koncert elején persze még senki sem számított arra, hogy a rendezvény költözni fog, bár a felhők egyre gyűltek, később már az eső is csepergett.

A szervezők gyorsan döntöttek: az utolsó koncertet így a Music'at Pubba költöztették, és velük tartottak  Gáspár Laci rajongói is.

A koncertet megelőzően Kereskényi Gábor, az RMDSZ polgármesterjelöltje szólt a közönséghez, felidézve a tíz évvel ezelőtti első SZIN szervezését, majd az évekkel későbbi nagy kérdést: lesz-e kinek átadni a stafétabotot? Szerencsére lett, így érkezett el a Szatmári Ifjúsági Napok a tizedik kiadásához.

Majd következett a sztárvendég, Gáspár Laci. A tehetséges zenész nem csak énekben vagy épp basszusgitározásban jó, számos dalt írt már, amelyekből néhányat a szatmári közönség előtt elő is adott.

A rajongók pedig vastapssal és sikoltásokkal fejezték ki elismerésüket a Megasztár című zenés tehetségkutatóban egykor feltűnt művésznek.

A rendezvényt támogatta a Bethlen Gábor Alap, a Nemzeti Együttműködési Alap, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmárnémeti Városi Tanácsa, a Szatmár Megyei Tanács, a Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ, a Communitas Alapítvány és az RMDSZ.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: