2005-12-01 18:37:44• hírek • Szatmár.ro

Gáspár Laci énekli a Himnuszt

1111.jpgA Kelet-Nyugat kosárlabda gálán Gáspár Laci énekli el a Himnuszt december 18-án
A Kelet-Nyugat kosárlabda gálán Gáspár Laci énekli el a Himnuszt december 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

„Gyerekkorom óta a kosárlabda a kedvenc sportom, de rajongóként eddig még nem volt alkalmam ilyen komoly meccsre kilátogatni.

A kedvenc csapatom pedig mindig is a Chicago Bulls volt, játékosok közül pedig Michael Jordan a favoritom. Gyakran járok még most is a mezükben. A december 18-i meccsen nem fogok egyik oldalnak sem szurkolni, de abban biztos vagyok, hogy nagyon jó mérkőzés lesz.” – nyilatkozta Gáspár Laci.

Laci második lemeze nemrégiben jelent meg, a Ma éjszaka című dal azóta is a rádiók nagy kedvence, természetesen ezt is előadja majd a fellépés alkalmával.

Ahogy további új dalok is hallhatóak lesznek az aranylemez felé igen jó úton haladó Bárhol jársz című albumának repertoárjából. Legfontosabbnak azonban ezen a napon azt érzi, hogy ő énekelheti a Himnuszt.

„Bár speciális felkészülést nem tervezek a Himnusz miatt, hiszen általános iskolás korom óta éneklem, és meglehetősen szégyenletes volna, ha nem tudnám azt most elénekelni, bevallom kicsit mégis izgulok, hiszen a Himnusz minden magyar ember szívéhez közel áll, ezért nagyon oda kell rá figyelni.” (danubius)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: