2013-03-22 10:16:13• hírek • Blikk.hu

Drogügybe keveredett Gáspár Laci

Fényképekről kellett azonosítania a február elején letartóztatott gödöllői drogbanda számos tagját Gáspár Lacinak, aki a hónap elején keveredett a drogbotrányba.

Az énekes, aki korábban tagadta, hogy szerepe lenne a bűnügyben, már nem egyszerű tanú, hanem maga is gyanúsított, mivel pozitív lett a drogtesztje.

Lacit a napokban másodszor is kihallgatásra idézték be a rendőrségre. A zsaruk ezúttal arra kérték, mutasson rá a fényképalbumban azoknak a személyeknek a fotójára, akikkel kapcsolatban állt a kábítószer-terjesztők közül. A Blikk információ szerint együttműködött a hatósággal.

- Gáspár Laci neve az elfogott gyanúsítottak telefonos híváslistájának elemzése kapcsán merült fel. Az adatok szerint ugyanis rendszeresen beszéltek egymással, heti több alkalommal is - árulta el a Blikknek az egyik rendészeti forrásunk, és hozzátette: a gödöllői kábítószer-terjesztők hónapok óta, nagyjából fél éve tartották a kapcsolatot a zenésszel. Az ügyfélkör nagy volt, a híváslisták alapján naponta félszáz üzletet is bonyolítottak a dílerek, és a zenész telefonszáma a listán hetente háromszor-négyszer is megismétlődött. 

A Blikk értesülései szerint Gáspár Laci tagadta, hogy kuncsaftja lett volna a kábítószeres bandának. Kihallgatásakor csupán annyit ismert el, hogy korábban fogyasztott már tudatmódosító szereket.

Az egykori megasztárost néhány hete az üggyel kapcsolatban egyszer már beidézték a rendőrségre, akkor vizeletvizsgálatra is kötelezték.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: