2013-05-06 10:17:55• hírek • Blikk.hu

Gáspár Laci: Soha többé nem drogozom!

Gáspár Laci már alig várja, hogy túl legyen az elterelésen, amire a drogbotránya miatt kell járnia. Abban bízik, azután tiszta lappal indulhat, megmutathatja, hogy talpra tud állni, és soha többé nem fogyaszt majd drogot.

A Megasztár egykori felfedezettje Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén zavarodottan, idegesen mesélt arról, hogyan keveredett ebbe a kábítószerügybe.

- Vettem valamit, igazából én sem tudom, pontosan mi volt az, van, aki azt mondta, hogy kati, de mindenki mást mondott. Viszont nem is a szer neve a lényeg, hanem az, hogy megbántam - mesélte zaklatottan az énekes, aki nagyon hevesen reagált Hajdú Péter kérdéseire.

- Megbotlottam, elestem, felálltam, nagyon megbántam. A következményeket vállalom, el kell mennem egy elterelésre, és végigcsinálom. De ettől még nem vagyok bűnöző, és nem vagyok drogos, most pedig így néznek rám az emberek, ami borzalmasan megvisel - fakadt ki Laci, aki a beszélgetés alatt végig, de már előtte is nagyon feszült volt, remegett a keze, patakokban folyt a verítéke.

- Ha rágondolok erre a témára, már a gyomrom is összeszorul. Volt olyan, hogy nem mertem kiszállni a benzinkúton az autómból, és bemenni, mert tudtam, az emberek azt gondolják, bűnöző vagyok - árulta el az énekes, aki nem tagadja, a botrány kirobbanása óta a fellépései száma csökkent.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: