2010-02-09 12:37:26• hírek • Blikk.hu

Gáspár Győző kínos titka

Úgy tűnik, Gáspár Győző (36) megint többet árult el magánéletéről, mint amennyit szeretett volna. Kézzel-lábbal azért küzd, hogy egykori anyacsatornájánál letiltassa a múlt szerdán rögzített Fábry adást. Győzike ugyanis őszintén beszélt az életéről, így gyermekvállalási problémáikról is.

- Szeretnénk még egy gyereket. Már elég régóta, csak ez valahogy nem jön össze. Mindenki tudja, hogy kőkeményen gyógyszereket szedek, fogyókúrás termékeket, ezt nem titkolom. Sportolok rengeteget. És valahogy nem akar összejönni, mert először ki kell tisztulnom a gyógyszeres kúrából, és ez pedig két év. És mi arra gondoltunk a családommal, hogy szeretnénk örökbe fogadni egy kisgyereket - árulta el Fábrynak a showman.

- Mi bemegyünk, és ami először megfog minket, azt mi szeretnénk örökbe fogadni. Ezzel nagyon nagy dolgot mondtam, mert innentől kezdve a sajtó cafatokra fog szedni. Ezt így hidd el, Sándor! - magyarázta. Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy   Győzi nem szeretné, ha ez az interjú adásba kerülne, a Blikknek ugyanis kifejtette: nem megy már úgy a showmankedés, mint korábban.

- Én már nem akarok szerepelni! - jelentette ki. - Tettem egy utolsó próbát, elmentem Fábryhoz, nagyon jót beszélgettem vele, de elég volt. Az én világom a koporsóbiznisz, abban találtam meg a jövőmet - tette hozzá.


Fábry Sándor kihozta a mélységes őszinteséget Győziből


 

A cikk folytatása a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: