2010-06-22 09:44:33• hírek • ma.hu

Gáspár Győző Claudia társa lenne

Gáspár Győző jelenleg kényszerszabadságon van az RTL Klubnál, de már két másik tévé is megkereste, közülük az egyik egy reggeli ébresztőműsorba ültetné be a showmant.

Az RTL Klub sztárja a nagy visszatérés után újra lekerült a képernyőről, éppen plasztikáztatott, de már a kórházi ágyon fekve is a jövőjét tervezi.

- Picit elküldtek minket szünetre, én is csak újságokból olvastam... Nem jöttem el, én szeretem a csatornámat, de két másik tévé csatorna is megkeresett. Nem tagadom le, nem tagadhatom le - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gáspár Győző.

- Az egyik csatorna egy reggeli műsorba hívott, hogy legyek én az egyik műsorvezető, ezen gondolkodom. A másik azért hívott, hogy legyen egy heti talk show-m...

Szeretem az RTL Klubot, szerettem ott dolgozni, de nekem van két gyerekem és egy feleségem, akiket el kell tartanom!

Végtére is szívesen vezetnék reggeli műsort, de csak egy valakivel: aki ugyanolyan botrányhős, mint amilyen én vagyok! Nő, vörös hajú, és szívesen vezetnék vele műsort, mert két botrányhős egy képernyőn a legnagyobb lenne! - meséli Győzike, aki a sejtelmes megfogalmazással valószínűleg Liptai Claudia személyére célozgat.

- Vele szívesen vezetnék műsort, mert kihívás lenne. Kíváncsi lennék, hogy két ugyan olyan karakter hogy fér meg együtt... Régen nagyon jóban voltunk, kihívás lenne, és az is érdekelne, hogy meddig bírnám vele!

A salgótarjáni rappernek még az sem lenne gond, hogy a vörös hajú hölgy jelenleg egy másik csatornánál dolgozik...

- Nap, mint nap címlapon van, és mi ketten azért nagyon nagyok lennénk...

Nem szeretnék eltűnni a médiából, ha nem kellek, akkor árulom a koporsókat, ha pedig a koporsó biznisz sem megy, akkor újra kitalálok valamit, de nem fogok eltűnni! - teszi közzé a terveit Gáspár Győző, aki az interjú végén leszögezte, hogy ha szükség úgy hozza, akkor lehet, hogy elhagyja az RTL Klub csapatát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: