2010-07-23 14:12:04• hírek • blikk.hu

Ganxsta már imádott Mustangját is eladná

Itt a vég: Ganxsta Zolee-nak (44) meg kell válnia nyeremény oldtimerétől. Hiába dédelgette, ápolgatta, a zenésznek óriási teher kigazdálkodni a fenntartását, így fájó szívvel, de túl kell adnia imádott 1972-es Ford Mustangján, amelyet tavaly az év sztárpárjaként nyertek meg feleségével, Mónikával a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjén.

Mert bizony a válság a művészvilágot, a zenészeket is elérte, s némelyikük egyre kisebb bevételből kénytelen fenntartani magát. A megszokott luxus-életszínvonal sok esetben a múlté, egyik napról a másikra élnek. Ganxstáék legendás kék Mustangja az idén még szinte ki sem gördült a garázsból, pedig tavaly Zolee és neje a boldogságtól repesve gurultak végig a kabrióval az Andrássy úton.

A zenész azt ígérte, ha ők nyernek, végighajt a városon, és igazi államelnökként integet az embereknek. Fogadalmát betartotta, majd egy önfeledt nyár következett az álomautóval. Persze már akkor kiderült, hogy komoly ára van annak, hogy egy ilyen különleges gépkocsival furikázhatnak: az autó 25-30 liter benzint fogyaszt.

- Tavaly nem voltunk nyaralni, de a nyitott kocsival való furikázás adott egy üdülési hangulatot a hétköznapjainknak. A nyarat végigküldtem vele, isteni volt, élveztem, de kieszi az embert a zsebéből. Kénytelen leszek eladni, bármennyire is a szívemhez nőtt. Most garázsban áll, mert a szerződésem szerint még egy évig nem adhatom el, de használni már nem tudom, mert a fenntartásának költségei nagyon magasak. Oldtimervizsgát kellene letenni, ha ez lejár, ehhez pedig felújítás kell, amihez csak az alkatrészek több millió forintba kerülnek. Maga a vizsga is több százezres tétel. Egyszerűen nincs pénzem az autóra, a házam elvisz mindent. Pedig nagyon megszerettem, sokkal jobban tetszenek a régi kocsik, mint az újak. Most egy lepukkant Skoda Octaviával járok, az legalább keveset fogyaszt - árulta el Ganxsta.


Zoleenak meg kell szabadulnia a Fordjától
Zoleenak meg kell szabadulnia a Fordjától


Mint mindenki másnak, Zolee lakáshitelének a törlesztőrészletei is emelkedtek. Az énekes nem titkolta, hogy komoly anyagi gondokkal küzd, bevételeinek nagy része arra megy el, hogy méltó körülmények között tudhassa szeretteit. A rezsiköltségük is a duplája lett, és a telefonszámlák sem alacsonyak, amelyek Zolee esetében annyit tesznek ki, mint másnak az egyhavi bére. Bár együttesével, a Kartellel továbbra is koncertezik, egyre több fellépésüket mondják vissza. Az utóbbi években százával jelentek meg olyan fiatalok, akik más területen nem látva karrier lehetőséget, a színpadon próbálkoznak.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: