2016-09-14 02:03:41• hírek • Blikk.hu

Ganxsta Zolee összeomlott a színpadon

Széles publikum előtt, koncert közben vált valósággá a rapper számára minden zenész rémálma. A közönség szerint Ganxsta zavarodottan viselkedett a színpadon, végül be sem fejezte a bulit. Döglégy magánéleti gondokra hivatkozik, és elnézést kért.

Sok rajongót megijesztett Ganxsta egy múlt heti budapesti buliján. A rapper nem tudta befejezni a koncertet, félórás színpadi alakítása értékelhetetlen volt a nézők szerint, fél 10-kor már mások szórakoztaták a publikumot.

Ganxsta Zolee eddig sem rejtette véka alá, nincs jól, szerelmével szakítottak, amit képtelen feldolgozni. Magánéleti válsága hetek óta tart és bár igyekezett munkába temetkezni, most mégis a számára legszentebb helyen, a színpadon csúcsosodott ki minden baja.

– Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: