2013-11-13 22:27:25• hírek • Blikk.hu

Ganxsta Zolee: Már csak barátok vagyunk a nejemmel

„Minden koncert után reggel hétre esek haza, az asztal alatt meg ott hevernek a befizetetlen sárga csekkek. Kész káosz az életem" - vallotta be nemrég Ganxsta Döglégy Zolee Joshi Baratnak a FEM3-on futó Másképpen című műsor felvételén.

Sokakban felvetődhet a kérdés, vajon egy ilyen zabolátlan férfit hogyan tud elviselni akár egyetlen nő is. A válasz: sehogy! A zűrös természetű zenész azt is elárulta a műsorvezetőnek, hogy közte és felesége között már inkább baráti a viszony, mintsem házastársi.

- Velem nagyon nehéz egy fedél alatt élni - vonta meg a vállát Ganxsta, majd így folytatta: - A mai napig képtelen vagyok úgy viselkedni, mint más normális, családos ember - mondta a rapper, majd mikor Joshi felvont szemöldökkel rákérdezett, hogy a felesége hogyan viseli el mindezt, Zoli a következőképpen felelt: - Sehogy! A mi kapcsolatunk nem úgy működik, mint a hétköznapi párkapcsolatok. Inkább baráti a viszonyunk Moncival, ő az egyik legjobb barátom. Tőle kaptam a legnagyobb és legszebb ajándékot a világon: a kislányomat, Zoét.

Sok mindent tanultam a feleségemtől. Monci olyan dolgokat tanított nekem, amelyekre magamtól soha nem jöttem volna rá, és amelyek által előreléptem az életben. Ha rajtam múlott volna, ma nincs se lakásom, se a tündéri kislányom - méltatta gyermeke anyját Zana Zoltán, noha az igazat végül - már csak barátok a nejével - fehéren feketén kimondta. Vagyis vélhetően már nem alszanak egy ágyban, és másnál keresik a boldogságot.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: