2016-07-06 10:04:22• hírek • Blikk.hu

Gálvölgyi családjában előfordult már vesebetegség

Aggódnak a családtagok, a barátok Gálvölgyi János egészségi állapota miatt, szorítanak a rajongók, a nézők azért, hogy minél hamarabb újra színpadon láthassák a sztárt. A színészt ugyanis szombat óta kórházban kezelik, ráadásul kiderült, hogy talán súlyosabb a baj, mint azt elsőre gondolni lehetett. A család szerint egy ideig még biztosan kórházban kell maradnia, Gálvölgyi Jánost ugyanis veseproblémákkal kezelik.

„Mivel számos újságban és internetes felületen jelentek meg téves hírek Gálvölgyi Jánossal kapcsolatban, a család a következőkről tájékoztatja a közönséget. Gálvölgyi Jánost kórházban ápolják - írták a közleményben. - A Kossuth-díjas színművészt szombat óta kezelik az egyik fővárosi kórházban, veseproblémák miatt. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című színdarabban, de már ezt az előadást is le kellett mondani. Ugyancsak elmarad a Játékszínben a keddi Legyen a feleségem! előadás is.

Gálvölgyi János állapota folyamatosan javul, de a kórházat egyelőre nem hagyhatja el. Így lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott részt venni, amit az egész család nagyon fájlalt - állt a folytatásban. - A család köszöni az aggódó sorokat, egyben arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák a művészt és családját, hagyjanak időt a gyógyulásra. Állapotáról a közönséget a család tájékoztatja" - írta a testvére, Eszter és édesanyja, Judit nevében a színész vasárnap férjhez ment lánya, Dorka.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: