2006-05-14 00:24:54• hírek • Szatmar.ro

Galla titkai

Néhány titkot korábban is elárult, de a szépsége titkát csak az előadása alatt fedi fel.


Ma este a Szakszervezetek Művelődési Házában lép színpadra a magyar abszúrd humor egyik legismertebb képviselője, Galla Miklós. A Szatmár.ro-nak adott villáminterjújában néhány részlettel ismertet a Szépségem titkai című előadásáról, illetve azt is elárulja, mivel tölti szabadidejét.

"A Szépségem titkai című műsor olyan szösszenetekből áll, amelyeket immár négy éve nem tudok megunni, hiszen a közönség is mindig új, azaz: minden előadás premier. Ha mégis muszáj lenne megneveznem a kedvenc poénomat, akkor az jut eszembe, hogy: Néhány hete jelmezbálba voltam hivatalos... de a folytatást majd élőben mondom el.  Az előadás többek között szól molylepkékről, Derrick felügyelőről illetve néhány sikamlósabb témáról, trágár kifejezések nélkül.

A szabadidőmben angol és amerikai szórakoztató műsorok, dokumentum- és játékfilmek megtekintését űzöm. A fociösszefoglalók sem hagynak hidegen. Sportolni a szobabicikli segítségével szoktam." 

Galla Miklós további titkokat nem árult el. Szépsége titkait is csak ma este 19 órai kezdettel fedi majd fel a közönség számára...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: