2011-01-28 21:11:35• hírek • Szatmar.ro

Gálázott a VSK Craiován

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az év eddigi legnehezebb feladatára készült a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata: mert bár az előző fordulóbeli ellenfél papíron erősebbnek tűnik, mint a pénteki rivális, de az Aradot mégis csak saját szurkolói előtt fogadták Dan Feleseriu lányai, míg a Craiova ellen idegenben léptek pályára. Ami közös viszont a két csapatban, hogy egyikük sem tudta megállítani a szatmáriakat.

Érdekesség, hogy mind az Arad, mind a Craiova veretlen volt az idei pontvadászatban, mindaddig, amíg nem találkoztak a VSK-val, amely a vértanúk városának csapata után a délieket is legyőzte, méghozzá fantasztikus 36 pontos különbséggel.

A vendégek már az első negyedben jelezték, hogy nem ijedtek meg a hazaiak eddigi mérlegétől és 17-9-es előnnyel zárták az első játékrészt. A másodikban a VSK pontosan kétszer annyi pontot dobott, mint a Craiova (22-11-re hozták ezt a negyedet a partiumiak), majd a két gárda majdnem lemásolta az előző periódust (21-11 a vendégeknek a harmadik játékrészben). Az utolsó negyedet 60-31-es előnnyel kezdték Fleseriu mester tanítványai és végül 79-43 arányban nyerni tudtak.

A rájátszás negyedik fordulójának további eredményei:
Sepsiszentgyörgy - Olimpia 86-60
Temesvár - Rapid 75-68
Arad - Alexandria 94-44

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: