2008-10-30 13:33:33• hírek • Szatmár.ro

Mindhalálig Beatles

November 7-én lesz a szatmárnémeti Harag György Társulat Mindhalálig Beatles című előadásának bemutatója. Munkácsy Miklós zenés játékáról Csurulya Csongor rendezővel beszélgettünk.

- A színészek kérésére került az idei év műsortervébe ez az előadás, április óta gyakorolták ezeket a dalokat. Az előadásban 20 Beatles-dal hangzik el, melyek közül néhányat már az évedzáró gálán is hallhatott a közönség. A történet maga eléggé szokványos, körülbelül a '80-as évek végén játszódik. Az előadásban aktualizáltuk a történetet, ma használt szójátékokkal, szófordulatokkal megtűzdelve. Sok humor van benne, viszont csak a végén derül ki, hogy nem is annyira vígjáték, mint amennyire annak tűnik. Remélem, a végén összeszorul a nézők torka, hiszen meglepő dolgok derülnek ki a négy főszereplőről, azaz a zenekar tagjairól.

A történet maga arról szól, hogy valamikor volt egy diákzenekar, melynek egyik tagja kitelepül Amerikába, majd hazatértekor találkozót szervez a régi tagokkal. Elemesélik élettörténetüket, majd felvetődik, hogy mindannyiuknak Amerikában kellene újrakezdeniük az életüket. Hogy végül mi lesz, kiderül az előadásból...

Az előadás igazi kikapcsolódást nyújt majd a közönségnek, hiszen sok zene és nagyon vidám hangulat jellemzi, mindenképpen egy rendhagyó előadásra számíthat a közönség.

A főszerepekben olyan színészeket láthatunk viszont, akik tudnak valamilyen hangszeren játszani: Péter Attila Zsoltot, István Istvánt, Nagy Csongort és Rappert Gábort. Zenei szakértőként közreműködött Manfrédi Annamária.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: