2012-12-07 17:01:26• hírek • Szatmar.ro

Gálameccsel búcsúzhat a VSK

Szombaton idei utolsó hazai bajnokiját vívja a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. Könnyebb ellenfelet nehezen találhattak volna a búcsúmeccsre a lányok, a 12.00 órakor kezdődő meccsen az ellenfél ugyanis a Rapid lesz.

A fővárosi vasutasok nem tartoznak az élvonal veretes csapatai közé, eddig ugyanis mindössze három bajnokit nyertek meg - ennek köszönhetően a 15 csapatos bajnokság 12. helyét foglalják el. Ezzel szemben a VSK ugye 11 győzelem mellett egy vereséget szenvedett, így hasonló mérleggel áll, mint az Arad és a Targoviste - azzal a különbséggel, hogy a Maros partiak két meccsel többet játszottak.

Várhatóan tehát a Rapid nem okoz majd komoly gondot a szatmáriak számára, így Dan Fleseriu több játéklehetőséget biztosíthat azok számára, akik eddig kevesebbet játszottak. Hasonló várható az idei utolsó bajnokin, jövő héten Sepsiszentgyörgyön is.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a VSK nem ezzel, hanem a december 20-án esedékes Arad elleni Román Kupa negyeddöntő visszavágójával búcsúzik a hazai közönségtől. Más kérdés, hogy mennyi örömüket lelik majd ebben, hisz az első meccset 81-51-re elveszítették.

Nemzeti Liga, 14. forduló:
Szatmárnémeti VSK-Bukaresti Rapid
Brassói Olimpia-Temesvári BCM Danzio
Bukaresti CSM Sportul Studenţesc-Alexandriai CSB Teleorman
Gyulafehérvári CSU-Kolozsvári U
Craiovai SCM-Marosvásárhelyi Nova Vita
Târgoviştei CSM-Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC
Aradi BC ICIM-Bukaresti Olimpia 78:33 (korábban lejátszották)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: