2014-01-15 09:17:13• hírek • Blikk.hu

Gagyi töltőtől szenvedett áramütést Lola

Hatalmas szerencsével megúszott egy áramütést Lola! A fiatal énekesnőt hétfő este, egy forgatás szünetében csapta meg az áram, abban a pillanatban, amikor egy utángyártott töltőt dugott a konnektorba, hogy feltöltse a mobilját.

- Nagyon kell vigyázni ezekkel a vacak töltőkkel! - csóválta a fejét Lola.

- Akkor vettem az utángyártottat, amikor egyik alkalommal nem volt kéznél a saját, eredeti töltőm. Háromszor, négyszer használtam eddig, de ezután, azt hiszem, már egyszer sem fogom. Bedugtam a töltőt, és az abban a pillanatban nagy pukkanással felrobbant - árulta el lapunknak az énekesnő, akinek óriási szerencséje volt. Megrázta ugyan az áram, de nem esett nagyobb baja, még csak égési sérülés sem keletkezett a bőrén. Lola pedig, óvatlan módon - éppen amiatt, hogy egy karcolás nélkül megúszta a dolgot - azonnal rohant vissza forgatni, holott egyenesen a legközelebbi kórházba kellett volna mennie.

- A baleset után a bal karom zsibbadt jó néhány órán át. A töltő szénné égett! Még most sem értem, a koromfekete töltőt elnézve, én hogy éltem túl. Az orvosok is csodálkoztak, és annyit mondtak: ekkora áramütésnél vagy életben marad az ember, vagy nem. Amikor elárultam a kollegáimnak, mi történt, ők azonnal orvoshoz küldtek. Az egyik technikus mondta, hogy semmi esetre sem maradhatok itt velük, menjek azonnal be a kórházba - számolt be az énekesnő, aki a hétfő éjszakáját az Uzsoki kórház sürgősség osztályán töltötte.

- Biztos vigyáz rám az én őrangyalom - jegyezte meg halkan Lola, akit hét-nyolc óra elteltével kiengedtek az orvosok. Amikor a Blikk munkatársa felhívta őt telefonon, már újra a forgatáson sürgött-forgott.

- Annyit mondtak, vigyázzak, mit hova dugok. Szívritmuszavar léphet fel ilyenkor utóhatásként, de ha a balesetet követő huszonnégy órában nem jelentkezik rosszullét, akkor csak megmaradok - mondta Lola.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: