2020-10-21 08:00:26• hírek • Blikk.hu

Gabriela Spanic Budapesten marad, folytatja a TV2 táncműsorát

Gabriela Spanic menedzsmentje közleményben tudatta: a világsztár Budapesten marad, folytatja a Dancing with the Stars műsorát.

Mint beszámoltunk a szomorú hírről, Gabriela Spanic, a dél-amerikai telenovellasztár Budapesten, a Dancing with the Stars második élő show-jának vége után tudta meg, meghalt imádott anyukája, Norma Utrera.


Norma évek óta küzdött a rákkal, és ugyan a közelmúltban, kemoterápiás kezelése után egy rövid időre felcsillant a remény, néhány napja romlásnak indult az állapota. Gyermekei, Gabriela, Daniela, Patricia és Antonio, mindenben mellette álltak, ám a világjárvány miatt nem lehettek a Mexikóban élő asszony mellett. Fájdalmát nem enyhíti az sem, hogy nem tudott ott lenni a temetésén, mert hazájában 24 órán belül sor került a búcsúceremóniára.


Mint megírtuk, Gabriela az élő show előtt videóhívással tudott elbúcsúzni anyukájától, a tragikus hírt pedig egy órával az élő show után tudta meg. Nem csoda, hogy bezárkózott a gyászoló színésznő, az is kétséges lehetett, hogy a színésznő folytatja-e a TV-n futó táncversenyt, a családi tragédia után. Hétfő este azonban Spanic menedzsmentje egy spanyol nyelvű hivatalos közleményben tudatta: Spanic Budapesten marad és folytatja a Dancing with the Starst.


A spanyol közleményben azt írják, Spanic továbbra is marad Budapesten és folytatja a versenyzést a Dancing with the Stars-ban. Szívvel és lélekkel a családja mellett áll, de a színpadon továbbra is mindent megtesz majd a továbbjutásért.


A gyászoló színésznő a következőket sorokat írta a hivatalos közlemény alá: „Drága angyalaim. Köszönöm a rengeteg üzenetet és a sok szeretetet, ami felém árad. A családommal minden tőlünk telhetőt megtettünk édesanyánkért, én pont a műsor előtt búcsúzhattam el tőle. Most már Isten országában van.”


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: