2009-06-19 17:16:00• hírek • www.velvet.hu

Gábor Zsazsa már nem akar élni

Felesége, Gábor Zsazsa életéért aggódik Frederic von Anhalt; aki a férj szerint nagyon rossz egészségi állapotban van.

"Magas lázzal és szörnyű fejfájással küzd. Az ő korában már végzetes lenne egy tüdőgyulladás" - mondta a 65 éves férj. Arra a kérdésre, hogy a legrosszabbal kell-e már számolnia, a herceg azt válaszolta: az orvosok felkészítették arra, hogy Gábor Zsazsa talán nem gyógyul fel.

"Nagy küzdő és szívós. De már régóta nincs kedve élni. Lassacskán az összes barátnője eltávozott már" - mondta von Anhalt. A házaspár megbeszélte, halál esetén mi a teendő. "Zsazsa azt szeretné, hogy ha előbb hal meg nálam, vigyem magammal a hamvait Németországba. A halála után ugyanis visszaköltözöm Kölnbe vagy Düsseldorfba" - mondta a férj.

A pár 1986-ban házasodott össze, a halál kérdését azonban a korkülönbség ellenére sem veszik túl komolyan. "Nemrégiben megkérdeztem, hogy milyen kort véssenek a sírkövére. Ő nevetett, és azt mondta, hogy százötvenet, mert azzal mindenkit felbosszantana" - mondta von Anhalt.

Gábor Zsazsa titokban tartja, pontosan mikor született, a források 1917 és 1919 közötti időpontokat emlegetnek, csak a február 6. tűnik biztosnak. A színésznő bár főszereplő volt néhány híres filmben színészi karrierjénél nagyobb hírnevet hozott neki botrányoktól nem mentes magánélete, összesen kilenc házassága, amivel be is került a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legtöbb "igent" kimondó díva. A közvélemény vélhetően erre emlékszik majd leginkább. A Budapesten született híresség édesanyja 102 évesen hunyt el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: