2016-05-10 12:31:45• hírek • MTI

Futurisztikus Zorró-feldolgozás készül

Antonio Banderas az 1998-as Zorro álarca című filmben
Antonio Banderas az 1998-as Zorro álarca című filmben

Gael Garcia Bernal Zorrót alakítja a 19. századi történet futurista feldolgozásában, amelyet Jonás Cuarón rendez - értesült a The Hollywood Reporter.

A 20th Century Fox stúdióban már több mint egy évtizede érlelődik a Zorro újjászületésének ötlete. A film most kapott zöld utat: ősszel forgatják a Dominikai Köztársaságban a Pinewood filmstúdióban.

A Z. című akciókalandot a Lantica Media finanszírozza, a film producere Mark Amin és Albert Martinez Martín, vezető producere pedig Cami Winikoff, David W. Higgins és Antonio Gennari.

A közeli jövőben játszódó produkciót a héten kezdődő cannes-i filmfesztiválon mutatják be a potenciális vásárlóknak. A filmet rendező Jonás Cuarón (az Oscar-díjas Alfonso Cuarón fia) a forgatókönyvet is jegyzi. Garcia Bernal és Cuarón a Desierto című bevándorlóthrilleren dolgozott együtt legutóbb. A film a tavalyi Torontói Filmfesztiválon debütált.

A mexikói filmszínész (Anyádat is!, Korcs szerelmek) idén a Mozart in the Jungle című tévésorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: