2017-11-06 12:30:01• hírek • Szatmár.ro

Futóversenyre invitálja a szatmári fiatalokat az EKE

A szatmári EKE és a Pro Racers Sportegyesület szervezésében november 11-én nagyszabású futóverseny lesz az UFO-Parkban.

Az esemény nem titkolt célja, hogy a szatmári fiatalsággal megszerettesse az atlétikát, és megmutassa nekik, hogy a futás nem csak egészséges, de szórakoztató módja is a szabadidő eltöltésének.

A versenyre jelentkezhetnek kezdő és haladó szintő atletizálók is, hiszen a hangsúly jelen esetben a közös szórakozáson és a sport népszerűsítésén van. A megmérettetésre lehet egyénileg is jelentkezni, de a szatmári iskolák csapatokat is indíthatnak. A csapatok négy főből fognak állni, közülök az egyik tagnak kötelezően lánynak kell lennie. A staféta-jellegű versenyen minden csapattag egy kört fut majd.

A versenyen minden korcsoportnak más és más távot kell majd megtennie. A 10-14 évesek egy kört futnak (egy kör megközelítőleg 4-500 méter hosszú), a 15-19 évesek három kört, a 20-35 évesek pedig összesen 5 kört tesznek majd meg.

A szombati esemény 9 órakor a beiratkozással indul, a versenyzők első csoportja pedig 10-kor áll a rajtvonalhoz. A nyertesek díjazása 14 órakor várható.

További információkat a Pro Racers Sportegyesület weboldalán lehet találni, a 0721514137-es telefonszámon pedig szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: