2014-09-19 01:55:07• hírek • Blikk.hu

Futó kaland volt Demcsáknak Lukács Laci

Rövid ideig tartott Demcsák Zsuzsa és a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci kapcsolata. Mire kitudódott, már véget is ért, de ismerőseik szerint nyilvánvaló volt, hogy nincs közös jövőjük, hiszen a két ember két külön világ.

A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, aki e hónap elején vált el hivatalosan férjétől, mindig nett, mindig fitt, fontos számára mások véleménye. Kétgyermekes anyukaként a biztonságot, a kiszámíthatóságot keresi. A Tankcsapda frontembere ezzel szemben igaz rocker, megrögzött agglegény, aki „magasról tesz arra", mit gondolnak róla mások. A megjelenése is ezt tükrözi. Nem is lehetne két ember ennél eltérőbb személyiség, ezért döbbentett meg mindenkit, hogy a hírek szerint egymásba szerettek.

A Story magazin szerint már két hónapja tart a kapcsolatuk, de egyikük sem szeretné ezt nagydobra verni. Ezzel szemben a Blikk több forrásból is úgy értesült, szó sincs komoly kapcsolatról, inkább egy fellángolásról vagy inkább csak kalandról, de már annak is vége.

– Bármennyire is meglepő, valóban együtt volt Demcsák és Laci. De a kapcsolatukat egyáltalán nem nevezném komolynak. Jól érezték magukat együtt, élvezték egymás társaságát, ennyi. A műsorvezető egyébként kicsit hasonlít Laci exére, aki Debrecenben volt riporter-műsorvezető. Már nem dolgozik a helyi tévénél. Ő volt az egyetlen, akivel Laci évekig együtt volt, azt hiszem, még együtt is éltek, és a 13 év korkülönbség sem zavarta őket.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: