2017-07-12 13:13:47• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb közlekedési baleset Sárközújlakon – három autó ütközött össze

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Három közlekedési baleset, egy súlyos és két kevésbé súlyos sérülés – ez kedd közlekedési mérlege Szatmár megyében.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset este 20 órakor Mikolában történt. Egy 54 éves mikolai férfi robogójával nem adott elsőbbséget egy szintén helybéli, 22 éves nő személygépkocsijának. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A legtöbb érintettje annak a balesetnek volt, amely még kedd délelőtt történt Sárközújlakon. Egy 24 éves kisbábonyi autós balra akart fordulni a kisváros főútjáról. A mögötte közlekedő 54 éves férfi észlelte ezt és annak rendje és módja szerint meg is állt mögötte. Az utána érkező 19 éves kányaházai fiatal viszont – az ajánlott követési távolság be nem tartása miatt – már nem tudott megállni. Nekiütközött az előtte álló gépkocsinak, azt pedig nekitaszította az előtte állónak. A balesetben az 54 éves szatmárnémeti autós kisebb sérüléseket szenvedett.

A harmadik baleset Nagylegelőn történt, ahol egy 48 éves kakáktelepi nő személygépkocsijával nem adott elsőbbséget egy másik, Mehendinti megyei gépkocsinak, amelyet egy 23 éves mehendinti nő vezetett. Utóbbi utasa, egy 24 éves, szintén mehedinti nő kisebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik baleset résztvevője sem állt alkohol befolyása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: