2017-08-17 18:49:54• hírek • MTI, Hirado.hu

Furgon hajtott a tömegbe Barcelonában - FRISSÍTVE

Gyalogosok közé hajtott csütörtök délután egy kisteherautó Barcelona központjában - adta hírül a La Vanguardia című spanyol lap. A rendőrség terrortámadásnak minősítette a történteket.

FRISSÍTVE: Legkevesebb 13 áldozata van a barcelonai gázolásnak
Legkevesebb 13 áldozata van a Barcelonában csütörtök délután elkövetett gázolásnak – adta hírül a La Vanguardia című spanyol lap. A sérültek száma mintegy harminc.

-----------------------------------

Túszokat ejtett és egy étteremben elbarikádozta magát az óvárosi La Boquería piachoz közeli egyik étteremben annak a kisteherautónak a sofőrje, aki Barcelona központjában csütörtök délután gyalogosok közé hajtott – jelentette az El Periódico című katalán napilap a TV3 katalán televízióra hivatkozva.

A környék üzleteit, kávézóit és éttermeit mindenesetre kiürítik, a rendőrök arra kértek mindenkit, hogy kerülje el a katalán nagyvárosnak ezt a részét.

Egyes források két merénylőt említettek, és lövöldözésről adtak hírt. A rendőrség cáfolta, hogy lövöldözés történt volna, ugyanakkor keres egy másik furgont, amelyet állítólag a támadás elkövetői béreltek, feltehetően azzal akartak elmenekülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: