2008-02-27 18:42:23• hírek • Szatmar.ro

Behajtják az adóságokat

 A Florisalnak még mindig több tízezren nem fizetnek a szemételszállításért.

 

A Florisal Köztisztaságért Felelős Vállalat immár évek óta küzd azzal a problémával, hogy a lakosság zöme nem fizeti ki a szemételszállítási díjat.


Szatmárnémetiben országos szinten minimális összegeket kérik a szemételszállításért, de a lakosság nagy része még így sem tesz eleget a kötelezettségének. – magyarázta Ilyés Gyula polgármester a szerda délben tartott sajtótájékoztatóján.

A Forisal megpróbálja a leghatékonyabb intézkedéseket elindítani, annak érdekében, hogy sikerüljön a kisebb-nagyobb adósságokat behajtani. Amint azt a polgármester elmondta, ahogy a Florisaltól a lakosság elvárja, hogy a szemetet elszállítsa és a város tisztaságát megteremtse, úgy a köztisztaságért felelős vállalat is követelheti a neki járó összegeket.

- A Florisal azon dolgozik, hogy megtalálja a legmegfelelőbb módszert az összegek behajtására, hiszen mostmár több tízezren, sokan már évek óta tartoznak a vállalatnak. Rövid időn belül bizonyára kidolgoznak egy hatékony megoldási formát, ugyanis ez így nem mehet tovább. Ha a lakosság szeretné, hogy a sok hulladékát elszállítsák, akkor fizesse is meg azt. - fejtette ki Ilyés.

P.A. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: