2011-01-11 13:18:24• hírek • Blikk

Fülledt éjszaka

A rum és a meztelenség megtette a hatását. Alekosz mindent megpróbált.

Továbbra sem képes „kordában tartani a kígyót" Alekosz (32). A villa okostojásának elég egy kis alkohol, máris kiveti hálóját, és úgy tűnik, számára is mindegy, hogy kire, a lényeg, hogy valakinél végre célba érjen. Vasárnap kubai estet rendeztek a villalakók, amelyhez persze hozzátartozott a salsa és a kubai rum is. Utóbbi lett a veszte a villa hölgy tagjainak, Alekosz ugyanis csaknem egy üveggel megivott belőle, és igencsak „fickós" lett tőle.

Az első számú célpont Éva (27) volt, aki a napokban már azt is megengedte Alekosznak, hogy simogassa a dekoltázsát. Valószínűleg Alekosz ettől kapott vérszemet, és a kubai est alkalmával rávetette magát Évára. - Gyere, csókolj meg! Gyere, Éva! - és már rá is vetette magát a lányra, aki a villában körbe-körbe futkosva próbált előle menekülni. Hozzátartozik a dologhoz, hogy Olivér (32) fel is fűtötte egy kicsit Alekoszt, de hogy egészen pontosan ennek mi van a hátterében, egyelőre titok.

- Én nagyon jól szórakoztam. Alekinnyó, mint egy lidérc, terror alatt tartotta a lányokat. Ő úgy gondolja, hogy ez az ő kis villája, az ő háremével, úgyhogy ment, amerre lányt látott - mondta nevetve Olivér.

De mivel Évánál nem ért célba, újabb áldozatot szemelt ki magának. Szandikát (21), Anikót (21), sőt még Zsófit (19) is megkörnyékezte, de nagy bánatára náluk sem járt sikerrel. Pedig Szandikát még a szekrénybe is sikerült becsalogatnia, annak ellenére, hogy korábban kijelentette, akkor sem feküdne le a plasztikcicával, ha a lány könyörögne neki. Úgy tűnik, ezt a szabályt most felülírták a vágyak, mert még egy gyors menetet is imitáltak a többieknek.

- Alekosz teljesen begerjedt, nem is értem, mi történt vele, szinte mindannyiunkat megkörnyékezett, de annyira, hogy már menekülni kellett előle. Éva háromszor is elesett, miközben megpróbált kitérni a csókjai elől. Anikót az ágyban teperte le, és engem sem hagyott békén, de én világosan közöltem vele hogy ne is reménykedjen- mondta Zsófi.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A fotó tanúsága szerint Szandika nem fogadja szívesen, hogy Alekosz vadul leteperi
A fotó tanúsága szerint Szandika nem fogadja szívesen, hogy Alekosz vadul leteperi


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: