2010-05-04 15:19:17• hírek • Póti Orsolya

Frufrut mindenkinek!

A frufru szinte mindenkinek jól áll, és évek óta a divatban van, de mégis kevesen merik bevállalni.

A frufru, nálunk ismertebb nevén a breton ellen a hölgyek többsége tiltakozik, hiszen sokaknak van az emléktárában egy-egy olyan jelenet, amikor gyerekkorukban egy fodrász, vagy édesanyjuk hatalmas szabó ollóval egy csúnya frufrut vágott.  Szakértő rovatunk fodrász tanácsadója, Nagy Hetty elmondta, hogy szalonjában is rengeteg hölgy tiltakozik a frufru ellen, pedig ez szinte minden hölgynek jól áll. Sőt nem csak a hölgyeknek, hanem a férfiaknak is.

Az évek során egyre több frufru típus jött a divatba, és fodrásznőnk szerint ez örök divat marad, és ha egy arcunkhoz megfelelő frufrut választunk hihetetlenül feldobhatja külső megjelenésünket. Egy jó breton takarhatja az arc nem túl előnyös részét, és kiemelheti arcunk érdekes és szép vonalait is. A szép és előnyös arcú hölgyeknek bármilyen frufru jól állhat, az egész rövidtől az aszimmetrikusig.

A nagyon magas homlokú hölgyeknek rendkívül ajánlott frufrut viselniük, mivel ezzel lágyabb arcvonást ébreszthetnek, és a nagyon keskeny homlokúaknak is ajánlott egy aszimmetrikus vagy rövid breton. A vendégek számára eleinte kicsit sokkoló hatást kelt egy rövid vagy akár aszimmetrikus frufru, de megkedvelik, és rendszeresen visszajárnak újabbat vágatni. Az egyenes hosszú bretont inkább az egyenes hosszú hajú hölgyek kedvelik, és ez az a frufru, ami mindenkinek jól áll. Igazából a breton rengetegféle lehet, ez csak a fodrász határtalan fantáziájától függ, és persze kedves vendégtől, hogy mennyire bevállalós.


Sokan nem merik bevállalni a frufrut, pedig mindenkinek jól áll
Sokan nem merik bevállalni a frufrut, pedig szinte mindenkinek jól áll


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: