2009-02-17 11:58:06• hírek • Czinzel László

Két frontális ütközés pár óra alatt

Pár óra alatt két nagy baleset is történt kedd délelőtt Szatmár megyében, a DN 19-es számú országúton.

A reggeli órákban Vámfalu határában történt baleset, amikor egy szabályosan közlekedő, magyarországi kamionnak ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű fölött, amelyik megcsúszott és a szembejövő sávba hajtott. A teherjármű vezetője nem tudta elkerülni az ütközést. A személyautó vezetőjét súlyos sérülései miatt a Máramaros Megyei Kórházba szállították.

A másik baleset helyszíne a Batiz és Gombáspuszta közötti útszakasz volt. A forgatókönyv is szinte ugyanaz. Egy piros színű, Máramaros megyei rendszámú Daewoo Matizt vezető személy elvesztette uralmát a gépjármű felett, amelyik megcsúszott, áthajtott a szembe közlekedők sávjába és ott egy kamionnal ütközött. A kisautóban utazó személyt a Szatmár Megyei Kórházban ápolják - mondta el Roxana Cristea rendőrségi sajtószóvivő.

Mivel mindkét baleset a nehéz időjárási körülmények és a rossz útviszonyok miatt következtek be, a rendőrök felhívják mindenkinek a figyelmét, hogy óvatosabban, az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek, hogy elkerüljék a kissebb-nagyobb baleseteket.

A fentebb említett balesetekről részletesebben a hivatalos rendőrségi sajtóközlemény kibocsátása után fogunk tájékoztatni.

A Matiz az ütközés miatt az árokban landolt.

Csoda, hogy élve megúszta a Daewoo Matizt vezető személy.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: