2015-03-27 17:18:17• hírek • Kocsis Zoltán

Frontális ütközés Pusztadarócon – az egyik jármű az árokba repült

Súlyos közlekedési baleset történt péntek kora délután Pusztadaróc településen, a polgármesteri hivatal közelében: két személygépkocsi frontálisan összeütközött, egyikük az árokba repült. A baleset következtében mindkét sofőr komoly sérüléseket szenvedett.

A jelek és a szemtanúk elmondása szerint a piros Renault személygépkocsi a gyalogosátjáróhoz érve szerette volna megelőzni az előtte haladó járművet. Átkerült a szemben jövő forgalom sávjába és frontálisan összeütközött egy sötét színű Volkswagen Tiguannal. Az ütközés intenzitását követően csak az egyik jármű maradt az úttesten: a Renault az árokba repült.

A helyszíni vizsgálatok szerint egyik érintett sem fogyasztott alkoholt vezetés előtt, ám mindketten súlyosan megsérültek, kórházba szállították őket.

Súlyos baleset történt csütörtök este Ráksán is, ahol egy 55 éves avasfelsőfalui férfi Audijával egy, az úttesten szabálytalanul, kivilágítatlanul közlekedő lovasszekérbe szaladt bele. A baleset következtében a szekéren tartózkodó 56 éves nő és 63 éves férfi kisebb sérüléseket szenvedtek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: