2009-06-03 18:21:09• hírek • Parajdi Andrea

Friss pékáruk most még közelebb

Szerdán tartották a Fastus Pékség egyik új mintaboltjának megnyitóját, amelyet csütörtökön majd egy újabb üzlet hivatalos avatója követ. A kellemes hangulatú üzlethelyiségekben mindenféle friss pékáru beszerezhető.

Már nem csak a hipermarketek és kisebb üzletek polcain kell keresgélünk ha a Bäckerei Fastus termékei közül szeretnénk válogatni. A Fastus Pékség saját mintaboltot ezidáig Szatmárnémetiben a Dariu Pop utca 2 szám alatt, illetve Vetésen működtetett. Most a megyeszékhelyen újabb két üzletet nyitnak meg, hogy a lakossághoz minél szélesebb körben eljuthassanak a mindig friss pékáruk.

A Fastus Pékség több mint tíz éves tapasztalattal bír a pékáruk piacán, s mindig is a valódi tradicionális ízvilágot követte úgy, hogy közben a változó igényeknek is folyamatosan megpróbál eleget tenni.

A Fastus Pékség mintaboltjaiban megvásárolhatunk különféle összetételű kenyereket, változó ízesítésű sós és édes péksüteményeket, valamint olyan termékeket is amelyek valódi német receptek alapján készülnek.

Egy gondos háziasszony nem csak arra fordít figyelmet, hogy finom falatokat varázsoljon az asztalra, hanem arra is törekszik, hogy minden alkalommal az ínyencségek mellett frissen illatozó pékáruval is meglepje családját. Tegye Ön is még ízletesebbé a közös étkezéseket a Bäckerei Fastus termékeivel.

Keresse az újonnan megnyílt üzleteket a városközpontban lévő Traian sugárút 2 szám alatt, illetve a Kispiac mellett a Wolfenbüttel utca 54 szám alatt. Rendelésekhez hívja a 0261-769535-ös, a 0730-083213-as, illetve a 0744-665166-os telefonszámok egyikét.


Szerdán nyílt meg a Backerei Fastus legújabb mintaboltja a Traian sugárúton. Csütörtökön a Wolfenbüttel utcában is új üzletet avatnak fel
Szerdán nyílt meg a Backerei Fastus legújabb mintaboltja a Traian sugárúton. Csütörtökön a Wolfenbüttel utcában is új üzletet avatnak felA Fastus Pékség mintaboltjaiban megvásárolhatunk különféle összetételű kenyereket, változó ízesítésű sós és édes péksüteményeket
A Fastus Pékség mintaboltjaiban megvásárolhatunk különféle összetételű kenyereket, változó ízesítésű sós és édes péksüteményeketPezsgővel koccintottak a Fastus Pékség újabb mintaboltjának megnyitóján
Pezsgővel koccintottak a Fastus Pékség újabb mintaboltjának megnyitóján


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: