2012-02-29 08:38:20• hírek • Blikk.hu

Fridiék kitiltották Tvrtkót a műsorból!

Vujity Tvrtkó
Vujity Tvrtkó

A Friderikusz Sándor vezette játékban nem kérhetett segítséget Tvrtkótól a játékos.

Az RTL Klub megvétózta Vujity Tvrtkót! A Blikk információi szerint a Legyen Ön is milliomos! egyik játékosa nem határozhatta meg szabadon, ki legyen a telefonos segítsége, ha szembekerül Friderikusz Sándorral. A versenyző választása ugyanis az RTL Klub konkurenciájának, a TV2-nek egyik vezető arcára, a Napló műsorvezetőjére esett, őt akarta felhívni, ha olyan kérdést kap, amelyet önállóan nem tud megválaszolni.

Úgy tudjuk, hogy a férfi régi barátja Tvrtkónak, ezért szeretett volna tőle segítséget kérni, ám a név említésekor megfagyott a levegő a szobában, a szerkesztők döbbenten néztek, és végül nem engedték felíratni a listára Tvrtkót.

A Blikk szerint a játékos végül eljutott a hőn áhított, Friderikusszal szemközti székbe, ám végül nem hívhatta fel a konkurenciánál dolgozó képernyős barátját. Az RTL Klubnál elmondták: valóban történt ilyen, még a castingok időszakában, amikor is az adatokat rögzítik. A jelentkezőknek ki kell tölteniük egy nyomtatványt, amelyben természetesen szerepel az a kérdés is, hogy amennyiben játékra kerül a sor, kik lennének az esetleges segítőik. A játékos ide írta be Vujity Tvrtko nevét, ám a segédszerkesztő finoman jelezte neki, hogy ez  nem  egy szerencsés választás.

-  De mi is a kérdés? Miért is szerepeltetnék akár hangban is a konkurencia egyik képernyősét? - tette fel a kérdést szinte nevetve Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere, aki magyarázatként hozzátette: ez olyan lenne, mintha a szövetségi kapitány arra kérné egy futballistát, hogy a saját kapujába rúgja a labdát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: